Fiets kopen

Koop je fiets snel en eenvoudig bij fietsenwinkels én particulieren op Fietsmarktplein.

Vind jouw ideale fiets
Fiets verkopen

Verkoop je fiets op Fietsmarktplein, vanaf één enkel exemplaar tot je gehele voorraad.

Particulier Winkel
Deze advertentie is verwijderd. Klik hier om naar de homepagina te gaan.

Nieuwe Van Raam Balance

Nieuwe Van Raam Balance

Kenmerken

Prijs € 2.250,00
Type Elektrische fietsen
Frame Dames
Merk Van Raam
Model Balance
Bouwjaar 2017
Aantal versnellingen 8-versnellingen
Framehoogte (cm) 42
Wielmaat 24 inch
Kleur Zart/zilver
Garantie Ja
Type Elektrische Motor Overige motors
2.250,00

Beschrijving

Te koop nieuwe Van Raam Balance electrische senioren fiets. Bouwjaar Januarii 2017. Met Bluetooth App. Nieuwprijs 4000 euro.

Lage instapfiets Balance
De Balance lage instapfiets van Van Raam is een comfortfiets met een lage instap en een uniek ontwikkeld frame. Bij de Balance fiets kunt u altijd met beiden voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan en toch met een optimaal gestrekt been fietsen.

Het grote voordeel van de Balance is de unieke ergonomische zithouding. Polsen, schouders en nek worden tijdens het fietsen nauwelijks belast. Door de meer voorwaartse trapbeweging kunt u de kracht van uw benen beter benutten dan bij een klassieke fiets. Doordat het zwaartepunt wat lager ligt is het fietsen extra makkelijk en comfortabel. Deze fiets is dus veel meer dan een lage instapfiets, hij is veel veiliger doordat u op het zadel kunt blijven zitten bij een stop.

Onder andere geschikt voor:
Mensen die moeite hebben met op- en afstappen, mensen met nek-, schouder- en polsklachten en personen met lichte evenwichtsproblemen.

Kenmerken:
Lichtlopend • comfortabel • stabiel • meer kracht door licht voorwaartse trapbeweging • makkelijk op- en afstappen • beide voeten op de grond • ergonomische zithouding • weinig belasting rug, schouders en nek • lager zwaartepunt • veel opties.

Standaard voorzieningen
Aluminium velgen • Gesloten kettingkast • Veiligheidsslot • Verlichting • Vijf jaar garantie op frame.

Van Raam heeft een eigen ontwikkeld elektrosysteem, het Silent systeem. Het Silent systeem kenmerkt zich door de eenvoudige bediening, de zeer krachtige elektromotoren, moderne en efficiënte elektronica, uiterst hoogwaardige en veilige accu’s, individueel instelbaar fietsgedrag aangepast op de beperking en zowel voor- als achteruit fietsen met ingeschakelde trapondersteuning.

Voordelen van Van Raam fiets met origineel Van Raam Silent Elektrosysteem:
✔ Drie verschillende ondersteuningstanden.
✔ Starthulp.
✔ Zowel voor- als ook achteruit fietsen met trapondersteuning (m.u.v. tweewielers en fietsen die zijn voorzien van een terugtraprem).
✔ Elektrosysteem is klant specifiek instelbaar.
✔ Verbinden met de gratis Van Raam eBike app.

(Smart) Display om elektrosysteem te bedienen.
Elektrische Van Raam fietsen geleverd vanaf juni 2016 hebben een Smart Display, zoals te zien op onderstaande foto links. Fietsen geleverd tussen 2012 - 2016 hebben een rond display te zien op onderstaande foto rechts. Fietsen met één van deze twee displays hebben altijd de volgende functionaliteiten:
Aan/uit knop;
Ondersteuningsstand 1,2 en 3;
Starthulp (fiets-symbool bij Smart Display en R-symbool bij oude display)
De Smart Display heeft een automatische dimfunctie, alle LED’s gaan dan minder fel branden.

Van Raam e-bike App
Deze Smartphone-applicatie kan als luxe fietscomputer gebruikt worden bij de elektrische fietsen van Van Raam vanaf mei 2016. De Van Raam eBike-App is een app waarmee een draadloze Bluetooth verbinding tot stand gebracht kan worden met je Smartphone en met je Van Raam elektrische aangepaste fiets. De Van Raam App heeft een aantal basis functies, zo is er fietsdata te zien in de app zoals snelheid, trapfrequentie en trapkracht en onderweg trapondersteuning-instellingen aanpassen. Er is ook een functie waarmee een SOS bericht verzonden kan worden. Voor meer informatie bekijk de pagina over de Van Raam app. De Van Raam eBike app is te downloaden via de Google Play Store en Apple App Store voor fietsen met een Smart Display en Silent systeem vanaf mei 2016.Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.