Home > Over Fietsmarktplein

Over Fietsmarktplein

Deel via Facebook Deel via Facebook

Fietsmarktplein is een onafhankelijke vergelijkingssite met een geruime keuze aan tweedehands fietsen. Wij verzamelen voor jou het huidige aanbod van zowel fietswinkels en online shops als consumenten. Zo heb je op één website een handig overzicht van alle gebruikte fietsen die op dit moment worden aangeboden.

Gebruikte fiets kopen

Op Fietsmarktplein heb je dus de keuze uit diverse gebruikte fietsen van allerlei verschillende merken. Veel tweedehands fietsen kun je nog wel een aantal jaren gebruiken en hiermee ben je over het algemeen meestal ook voordeliger uit. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens goed voor het milieu om tweedehands fietsen te hergebruiken.

Keuze uit verschillende merken

Je kunt op onze website fietsen vinden van verschillende merken. Zo kun je via ons bijvoorbeeld een mooie tweewieler van Gazelle aanschaffen of je kunt een keuze maken uit één van de vele tweedehands fietsen van het fietsmerk Batavus. Daarnaast vind je in onze collectie een groot aantal gebruikte fietsen van diverse andere merken, zoals Giant, Sparta, Raleigh, Corina, Loekie en Cannondale

Selecteren op type fiets

Een handige mogelijkheid van Fietsmarktplein is het selecteren op type fiets. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op gebruikte fietsen voor heren of tweedehands fietsen voor kinderen. Op onze website kun je eveneens racefietsen, omafietsen, stadsfietsen en hybride fietsen vinden. Daarnaast hebben we nog een collectie met elektrische fietsen. Er zit dus voor iedereen wel een leuke fiets tussen!

Fiets kopen bij een fietswinkel of particulier

Op Fietsmarktplein vind je niet alleen het actuele aanbod tweedehands fietsen van fietswinkels en webshops, maar ook gebruikte fietsen die particulieren te koop hebben gezet. Als je een tweewieler koopt van een particulier, ben je vaak een stuk goedkoper uit dan bij een winkelier of webshop. Bij een fietswinkel of online shop kun je echter gemakkelijker teruggaan als er iets mis is met de tweewieler en dat geeft wel weer een stukje zekerheid. Onze website geeft in ieder geval bij elke fiets aan of je er wel of geen garantie bij krijgt. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Fiets verkopen op Fietsmarktplein

Je kunt op Fietsmarktplein heel gemakkelijk je oude fiets verkopen. Deze online marktplaats is enkel bedoeld voor tweedehands fietsen en je bereikt op deze manier dus veel mensen die op zoek zijn naar een gebruikte tweewieler. Je kunt als particulier eenvoudig een advertentie plaatsen door je te registreren. Fietswinkels kunnen hun aanbod ook bij ons aanmelden. Je kunt in je advertentie het merk en type, de prijs en de plaats waar de gebruikte fiets staat aangeven. Daarnaast kun je zelf nog wat extra informatie aan de advertentie toevoegen.

Fietsmarktplein is de ideale plaats om een gebruikte fiets te kopen of te verkopen!