Home > Tweedehands fietsen > Cortina

4 tweedehands fietsen gevonden

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Cortina

De Nederlandse fietsfabrikant Cortina ontwerpt trendy fietsen met hippe designs. Er zijn transportfietsen en retrofietsen van dit merk verkrijgbaar, maar je kunt ook gaan voor een sportieve Cortina fiets. Verder kun je bij deze producent ook terecht voor een mooie kinderfiets.

Fietsen is fashion

De visie van het fietsmerk Cortina is: "fietsen is fashion". Je kunt een hippe outfit dragen en een mooi kapsel hebben, je fiets moet er natuurlijk ook stylish uitzien. Cortina fietsen zijn uitgevoerd in diverse modellen met verschillende designs en er is dan ook altijd wel een tweewieler van dit merk te vinden die helemaal bij jouw stijl past. Met een Cortina fiets ga je elke dag weer met plezier de weg op!

Gebruikte Cortina fiets kopen

Ben je op zoek naar een ouder model van Cortina of wil je gewoon voordelig uit zijn? Dan moet je eens kijken in onze collectie 2e hands fietsen van dit fietsmerk. Hier vind je goedkope tweewielers van deze fabrikant die vaak nog van goede kwaliteit zijn. Op onze site kun je de fietsen ook sorteren op type, frame, prijs en bouwjaar, zodat je eenvoudig de perfecte fiets kunt vinden. Wil je als bedrijf adverteren op Fietsmarktplein? Dan kun je via deze pagina contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Als particulier kun je gratis en geheel vrijblijvend een advertentie plaatsen om je gebruikte Cortina fiets te verkopen!

Cortina