Fiets kopen

Koop je fiets snel en eenvoudig bij fietsenwinkels én particulieren op Fietsmarktplein.

Vind jouw ideale fiets
Fiets verkopen

Verkoop je fiets op Fietsmarktplein, vanaf één enkel exemplaar tot je gehele voorraad.

Particulier Winkel

Home > Tweedehands fietsen > Gazelle

22 tweedehands fietsen gevonden

12

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Gazelle

Gazelle is een Nederlandse fietsfabrikant die jaarlijks meer dan 300.000 fietsen produceert. De producent is begonnen in 1892 en kwaliteit heeft altijd voorop gestaan. Niet zo vreemd ook dat Gazelle fietsen bekendstaan als goede, betrouwbare fietsen die jarenlang meegaan. Veel Nederlanders kiezen om deze reden voor een tweewieler van deze fabrikant.

Merkvisie van Gazelle

Gazelle gelooft dat een betere fiets ervoor zorgt dat je meer fietst. Met een lichte tweewieler hoef je weinig moeite te doen om te fietsen en geeft het je zelfs meer energie. Een fiets van goede kwaliteit zorgt ervoor dat je met een ontspannen gevoel heerlijk door de natuur kunt fietsen. Als je tweewieler dan ook nog eens een mooi design heeft, krijg je helemaal zin om op de fiets te stappen. Deze drie aspecten zijn volgens de fietsfabrikant zeer belangrijk en er wordt daarom voor gezorgd dat elke Gazelle fiets hieraan voldoet. Met een tweewieler van dit merk krijg je zo elke dag zin om te fietsen!

Tweedehands Gazelle fietsen

Een tweedehands Gazelle fiets is in veel gevallen nog van goede kwaliteit. Natuurlijk moet je er bij de koop wel op letten of de fiets nog in goede staat is, maar je kunt er dan vaak nog een hele tijd op rijden. Je kunt eenvoudig zoeken naar tweedehands fietsen van dit fietsmerk op onze website. Wil je een gebruikte Gazelle fiets verkopen als particulier? Plaats dan nu een advertentie op onze website. Ook voor bedrijven bieden we advertentiemogelijkheden die je hier kunt bekijken.

Gazelle