Fiets kopen

Koop je fiets snel en eenvoudig bij fietsenwinkels én particulieren op Fietsmarktplein.

Vind jouw ideale fiets
Fiets verkopen

Verkoop je fiets op Fietsmarktplein, vanaf één enkel exemplaar tot je gehele voorraad.

Particulier Winkel

Home > Tweedehands fietsen > Ghost

2 tweedehands fietsen gevonden

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Ghost

Ghost is een Duitse fietsfabrikant die bekendheid heeft verworven met de productie van kwalitatieve racefietsen en mountainbikes. De fietsproductie van dit merk heeft zich steeds meer uitgebreid en voor elk type fietser is er nu wel een Ghost mountainbike of racefiets te vinden. Het maakt dus niet uit of je een professionele of beginnende mountainbiker bent, je kunt altijd kiezen voor een passende kwaliteitsfiets van deze producent!

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Veel mensen kiezen voor fietsen van Ghost door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het merk levert tweewielers van top kwaliteit en kan toch de prijzen scherp houden. Zo kun je voor een paar honderd euro al een professionele mountainbike aanschaffen.

Tweedehands Ghost fietsen

Heb je een laag budget en wil je toch profiteren van de kwaliteit van een Ghost fiets? Dan kun je er ook voor kiezen om een tweedehands fiets van dit merk aan te schaffen. Vaak zijn deze tweewielers nog in prima staat, maar wel meteen een stuk voordeliger. In de collectie 2e hands fietsen op Fietsmarktplein kun je Ghost fietsen vinden van diverse aanbieders, zoals fietsenwinkels, webshops en particulieren. Wil je als onderneming adverteren op Fietsmarktplein? Neem dan contact met ons op en ontdek meer over de advertentiemogelijkheden. Als particulier kun je helemaal gratis een advertentie plaatsen en zo binnen no time je gebruikte fiets verkopen!

 

Ghost