Fiets kopen

Koop je fiets snel en eenvoudig bij fietsenwinkels én particulieren op Fietsmarktplein.

Vind jouw ideale fiets
Fiets verkopen

Verkoop je fiets op Fietsmarktplein, vanaf één enkel exemplaar tot je gehele voorraad.

Particulier Winkel

Home > Tweedehands fietsen > Loekie

2 tweedehands fietsen gevonden

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Loekie

Loekie is een bekende Nederlandse producent van kinderfietsen voor kinderen tussen 3 en 9 jaar. Het merk bestaat al meer dan 30 jaar en is in al die jaren blijven innoveren op het gebied van techniek, kwaliteit en styling. Kinderen hechten steeds meer waarde aan styling en dit staat bij Loekie dan ook voorop.

Veilig fietsen

Natuurlijk wil je niet alleen een fiets met een mooi design waar je kind helemaal dol op is, je wilt ook dat het fietsje veilig is. Loekie let bij de productie van kinderfietsen erg op de veiligheid. De frames zijn stevig en laag, zodat de fiets niet zomaar stuk kan gaan en je kind de juiste houding heeft. Verder wordt er uiteraard ook veel aandacht besteed aan de verlichting en de remmen.

Gebruikte Loekie kinderfietsen

Kinderen hebben vaak na enkele jaren weer een nieuwe fiets nodig, omdat ze nog in de groei zijn. Het is dan eigenlijk niet nodig om een nieuwe kinderfiets voor je kids aan te schaffen, een tweedehands fiets gaat vaak ook nog wel een paar jaar mee. Het grote voordeel van 2e hands fietsen is dat ze een stuk voordeliger zijn en je ook nog kunt kiezen uit oudere modellen. De meeste tweedehands Loekie kinderfietsen zijn alsnog van zeer goede kwaliteit en dus ook betrouwbaar en veilig. Zoek je een tweedehands kinderfiets van Loekie voor een van je kids? Op Fietsmarktplein vind je tweedehands kinderfietsen van dit merk die op dit moment te koop staan bij fietsenzaken en particulieren!

 

Loekie fietsen