Fiets kopen

Koop je fiets snel en eenvoudig bij fietsenwinkels én particulieren op Fietsmarktplein.

Vind jouw ideale fiets
Fiets verkopen

Verkoop je fiets op Fietsmarktplein, vanaf één enkel exemplaar tot je gehele voorraad.

Particulier Winkel

Home > Tweedehands fietsen > Merida

5 tweedehands fietsen gevonden

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Merida

Het Japanse fietsmerk Merida is internationaal bekend vanaf 1988. Echter in 1972 is de eerste Merida fabriek al geopend in Japan. Sinds die tijd produceert de fabrikant diverse soorten fietsen, zoals racefietsen, toerfietsen, kinderfietsen en e-bikes. De tweewielers worden gebouwd met passie en zijn dan ook van goede kwaliteit en zeer stijlvol.

Mooie en waardevolle fietsen

De oprichter van het merk Merida is gestart met het doel om enkel mooie en waardevolle fietsen te ontwikkelen, waarmee iedereen zijn persoonlijke doelen op een aantrekkelijk wijze kan bereiken. Daarom produceert het merk ook fietsen voor individuen aan de hand van diverse technologieën. Voor iedereen is er wel een geschikte Merida fiets te vinden die helemaal aan de verwachtingen voldoet. Op één vlak zijn de Merida tweewielers wel hetzelfde, namelijk de hoogwaardige kwaliteit.

Tweedehands Merida fiets aanschaffen

Veel mensen kiezen ervoor om een tweedehands Merida fiets aan te schaffen. Dit heeft namelijk een aantal voordelen. Je kunt dan nog kiezen uit oudere modellen en tweedehands fietsen zijn in de meeste gevallen veel goedkoper. Maar waar vind je dan de juiste tweedehands Merida fiets als er zoveel verschillende aanbieders zijn? Om deze reden heeft Fietsmarktplein voor jou een verzameling gemaakt van de 2e hands Merida fietsen die er op dit moment te koop staan bij particulieren en fietsenzaken. Zo kun je op onze website heel eenvoudig de tweewieler vinden die het beste bij jou past!

Wil je zelf je gebruikte Merida fiets te koop aanbieden op Fietsmarktplein? Dan kun je een advertentie plaatsen op onze website en je tweewieler zo meteen aanbieden aan het juiste publiek!

Merida fietsen