Home > Tweedehands fietsen > Montego

2 tweedehands fietsen gevonden

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Montego

De trendy Montego fietsen zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er naast de gewone standaard modellen ook elektrische fietsen, tweewielers voor moeders, kinderen en speciaal voor in de stad. Waar je ook maar naar op zoek bent, Montego heeft het allemaal in huis. Voor vele is dit merk nog niet bekend, maar het levert topkwaliteit voor een goede prijs.

Fietsendrager en mandje voorop

Tegenwoordig zien we steeds meer fietsen waarbij je ook voorop spullen kwijt kan. Naast dat het erg gemakkelijk is, ziet het er vaak ook nog eens erg leuk uit. Zo zijn er verschillende Montego fietsen verkrijgbaar met rietenmandjes voorop het stuur. Een fiets moet vaak goed kunnen rijden, maar het is ook belangrijk dat deze er mooi uitziet.

Geen traditionele zwarte banden

Vrijwel elke fiets in Nederland is uitgerust met zwarte banden. Om de Montego fiets wat meer uitstraling te geven is ervoor gekozen om er mooie witte banden onder te zetten. Het vlak waarmee je de weg raakt is wel zwart. Niet elke fiets is voorzien van witte banden. Naast de zwarte banden zijn er ook fietsen die beschikken over bruine of rode fietsbanden. De Montego laat jou dus in de schijnwerper staan. Of moeten we zeggen rijden.

Elektrische Montego fiets steeds populairder

Elektrische fietsen worden vaak gezien als tweewielers die gebruikt worden door ouderen, maar dat is de laatste tijd steeds minder het geval. Ook jongeren en volwassen mensen maken steeds meer gebruik van de Montego e-bike. Het is milieuvriendelijker dan de auto en doordat je er sneller mee kan rijden is het gebruik van de elektrische fiets fors toegenomen. Het scheelt je maandelijks een hoop benzine en parkeergeld.

Kinderfietsen op maat

Kinderfietsen worden vaak als erg duur bestempeld, maar Montego heeft al tweewielers voor een koopje. Kijk eens goed rond op de website naar de verschillende kinderfietsen en vergelijk de prijzen met elkaar. Veel fietsen voor meisjes zijn voorzien van een rekje voorop en voor de jongens is gebruik gemaakt van een stoer frame. Bekijk snel alle verschillende modellen en besluit een te gekke Montego fiets te kopen.

Montego fietsen