Fiets kopen

Koop je fiets snel en eenvoudig bij fietsenwinkels én particulieren op Fietsmarktplein.

Vind jouw ideale fiets
Fiets verkopen

Verkoop je fiets op Fietsmarktplein, vanaf één enkel exemplaar tot je gehele voorraad.

Particulier Winkel

Home > Tweedehands fietsen > Sparta

14 tweedehands fietsen gevonden

12

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Sparta

Het Nederlandse fietsmerk Sparta bestaat al sinds 1917. De fietsfabrikant heeft zijn aanbod in de loop der jaren steeds weer aangepast aan de tijdgeest en de omstandigheden. De fietsen van Sparta zijn dan ook innovatief en modern en passen bij deze tijd. Het fietsmerk richt zich steeds op een bepaald type fiets dat op dat moment erg in trek is.

Soorten tweewielers van Sparta

Sparta heeft diverse soorten stadsfietsen, recreatieve fietsen en kinderfietsen in haar assortiment. Momenteel richt de producent zich echter voornamelijk op elektrische fietsen. Van bijna elke stadsfiets en recreatieve fiets is er dan ook een elektrische variant beschikbaar. De e-bikes van het fietsmerk staan voor comfort en kwaliteit en je kunt hiermee met weinig moeite genieten van een ontspannende fietsrit in de buitenlucht.

Sparta tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen van deze fietsproducent zijn er in allerlei soorten. Wil je een keuze maken uit de tweedehands Sparta fietsen die op dit moment te koop staan? Dan kun je eens een kijkje nemen in onze collectie tweewielers waarin je het huidige aanbod 2e hands fietsen van diverse merken kunt vinden. Je kunt de specificaties en prijzen van deze fietsen ook nog eens eenvoudig met elkaar vergelijken. Ben je benieuwd naar de zakelijke advertentiemogelijkheden op Fietsmarktplein? Kijk dan eens op deze pagina en neem contact met ons op. Als particulier kun je uiteraard altijd gratis en geheel vrijblijvend een advertentie plaatsen om je gebruikte Sparta fiets te verkopen!

Sparta