Home > Tweedehands fietsen > Specialized

7 tweedehands fietsen gevonden

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Specialized

Het fietsmerk Specialized richt zich voornamelijk op de productie van mountainbikes en racefietsen. Verder ontwikkelt de fabrikant ook tweewielers voor kinderen en dan met name kleine mtb fietsen. Het merk is een van de meest exclusieve fietsmerken wereldwijd en staat bekend als een vooruitstrevende fietsfabrikant.

Kenmerken van Specialized fietsen

Specialized heeft zich als doel gesteld om betere fietsen te ontwikkelen, waardoor het merk steeds blijft innoveren. Tweewielers van dit merk zijn prettig om op te rijden en zeer geschikt voor ultieme prestaties. De frames van de bikes zijn lichtgewicht en toch erg sterk. Ook wordt er bij dit merk veel aandacht besteed aan de afwerking van een fiets. Aan de hand van feedback van wedstrijdrijders en recreanten blijft de fabrikant verbeteringen doorvoeren.

Waar koop je een tweedehands Specialized fiets?

Beschik je niet over voldoende budget om een nieuwe Specialized fiets aan te schaffen of kies je liever voor een ouder model dat niet meer als nieuw te verkrijgen is? Dan kun je ervoor kiezen om een tweedehands Specialized fiets aan te schaffen. Je vindt deze tweewielers bij een fietsenwinkel, webshop of een particulier.

Op Fietsmarktplein hebben we een verzameling gemaakt van het huidige aanbod gebruikte fietsen, zodat je eenvoudig een keuze kunt maken. Heb je een gebruikte Specialized fiets thuis staan en wil je hier graag nog iets aan verdienen? Bied hem dan te koop aan op onze website door gratis een advertentie te plaatsen!

Specialized fietsen