Home > Tweedehands fietsen > Union

6 tweedehands fietsen gevonden

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Union

In 1904 zijn drie molenaarszoons op het idee gekomen om fietsen te produceren en zij richten het bedrijf B.J. van den Berg op. Tegelijkertijd met hun eerste productie tweewielers in 1911 geven zij fietslessen en vanaf 1917 is heeft de fietsfabrikant zijn naam veranderd in Union. Dit fietsmerk heeft tegenwoordig veel bekendheid opgebouwd.

Kenmerken van Union fietsen

Union fietsen zijn niet gemaakt om er geweldig uit te zien. Bij de fietsfabrikant staan robuustheid en betrouwbaarheid op nummer 1. De tweewielers zijn bedoeld om te fietsen en je Union fiets brengt je dan ook altijd waar je moet zijn. Natuurlijk is er wel gedacht aan het design en zien de tweewielers van dit merk er ook goed uit, maar voor de fietsproducent is dit niet het belangrijkste. Union fietsen zijn gemaakt voor de straat!

Gebruikte fiets van Union kopen

De robuustheid en de kwaliteit van Union fietsen zorgen ervoor dat je jarenlang op zo’n tweewieler kunt rijden. De meeste gebruikte fietsen van deze fietsfabrikant zijn dan ook nog in prima staat. Als je kiest voor een tweedehands fiets, heb je eveneens de keuze uit oudere types en modellen. Je kunt op internet zoeken naar 2e hands fietsen van particulieren of webshops of je kunt langsgaan bij een fietswinkel bij jou in de buurt.

Wil je eenvoudig een keuze kunnen maken uit de tweedehands Union fietsen die momenteel te koop staan? Op Fietsmarktplein kun je heel eenvoudig de kenmerken en prijzen van diverse tweewielers met elkaar vergelijken!

Union fietsen