Fiets kopen

Koop je fiets snel en eenvoudig bij fietsenwinkels én particulieren op Fietsmarktplein.

Vind jouw ideale fiets
Fiets verkopen

Verkoop je fiets op Fietsmarktplein, vanaf één enkel exemplaar tot je gehele voorraad.

Particulier Winkel

Home > Tweedehands fietsen > VanMoof

Er zijn geen fietsen gevonden die voldoen aan jouw criteria.

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

VanMoof

Vanmoof is een fietsmerk dat in 2009 is opgericht door twee Nederlandse ondernemers. Zij hebben zich gericht op de internationale markt en op dit moment worden er al meer dan 10.000 Vanmoof fietsen per jaar verkocht in ruim 40 landen. Het fietsmerk is zo snel bekend geworden door innovatieve modellen te ontwerpen en steeds openbaar te zijn over hun nieuwste technologieën.

Kenmerken van Vanmoof fietsen

De fietsen van Vanmoof zijn robuust en veilig met een strak design. Het fietsmerk is van mening dat een fiets zo min mogelijk toeters en bellen moet hebben, zodat er ook maar weinig kapot kan gaan. De lichten zijn daarom verwerkt in de dikke bovenbuis van het frame en werken op zonnecellen. De elektrische fiets van dit fietsmerk is voorzien van GPS tracking, waardoor je bij diefstal je tweewieler gemakkelijk terug kunt vinden. De producent wil deze technologie op alle Vanmoof fietsen gaan toepassen.

Ontwerp voor de internationale markt

Aangezien de tweewielers van dit fietsmerk zijn ontwikkeld voor de internationale markt, wordt er bij het ontwerp rekening gehouden met de fietsomstandigheden in verschillende landen. Zo heeft de fabrikant bijvoorbeeld een lichte elektrische fiets ontworpen waarmee je in Barcelona zonder veel moeite een heuvel oprijdt. Deze fiets kun je heuvelafwaarts of op rechte stukken weer gewoon als een normale fiets gebruiken, omdat hij zo licht in gewicht is.

Heb je nog een gebruikte Vanmoof fiets thuis staan die je graag wilt verkopen? Dan kun je een advertentie plaatsen op Fietsmarktplein. Via onze website bereik je direct de juiste doelgroep!

VanMoof